HOGYAN ALKALMAZZA?

 A szoptatás időtartama alatt a tejelválasztás elősegítésére, az emésztés megkönnyítésére
2×1 vagy 3×1 kapszula naponta, időszakosan vagy folyamatosan.

 A Lactinatal már a szülés pillanatától szedhető, célszerű a kórházi csomagba bekészíteni, és a szülést követően elkezdeni  szedni 1-2 két héten keresztül

 Ezt követően az anyatej mennyiségének függvényében alkalmazza időszakosan 3×1 vagy 2×1 dózisban, amíg szükségesnek ítéli, ha kicsit kevesebb az anyatej szedje pár napig (4-5 nap  majd hagyja abba a szedését, és kezdje úrra szükség szerint.

 A Lactinatalt szedő anyukák tapasztalatai azt mutatják, hogy a csecsemők hasfájós időszakában folyamatosan szedett  3×1 Lactinatal jelentősen mérsékli a picik tüneteit.

MI A LACTINATAL ANYATEJ ELVÁLASZTÁST SEGÍTŐ KAPSZULA, HOGYAN SEGÍT ÖNNEK ÉS MIÉRT EZT VÁLASSZA?

A Lactinatal  kapszula ideális választás  az anyatej termelésének támogatására

 gyógyszergyári minőségű, természetes gyógynövény kivonatokat tartalmaz
Miért fontos ez-  szemben a teákkal, ahol a gyógynövény hatóanyagon kívüli részei kellemetlen mellékhatások okozói lehetnek.

  a hatóanyag tartalom kiszámítható, állandó
Miért fontos ez- a deklarált ( megmért, a dobozon feltüntetett) hatóanyag mennyiség biztosan benne van a termékben, és ez a hatóanyag mennyiség szükséges ahhoz hogy a készítmény segíteni tudjon.

  alkalmazása nem igényel hosszas előkészületeket, mint pl. a gyógynövény teák elkészítése
elegendő csupán naponta 2-3 alkalommal bevenni egy kapszulát bő folyadékkal, nincs szükség különösebb előkészületre a termék alkalmazásához.

BIZTONSÁG

Az anyatejbe az anya által elfogyasztott gyógyszerek, élelmiszerek alkotóinak egy része kiválasztódik. A szoptatás ideje alatt csak a babára is igazoltan biztonságos gyógyszereket, élelmiszereket fogyasszon!

HATÉKONYSÁG

Számos az anyatej elválasztását fokozó praktika és szer ismert. A kívánt eredmény eléréséhez azonban a jól ismert hatóanyagok esetében is megfelelő dózist kell alkalmazni. A Lactinatal szigorúan ellenőrzött GMP szerint gyártott termék. Hatóanyag tartalma előre meghatározott, hatóanyag koncentrációja magas és állandó.

HOL KAPHATÓ?

  Bármely magyarországi gyógyszertárban ( ha nincs készleten, kérje meg a gyógyszerészt, hogy rendeljen a nagykereskedőtől)

  Brendon Babaáruházakban és drogériákban

  A BABANET.hu és Brendon.hu oldalakon valamint számos drogéria webshopban megrendelhető.

az-anyatejes-taplalasert
A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej, táplálásának legjobb módja a szoptatás.

Az anyatejes táplálás számos előnnyel jár, mind a szoptatott kisbaba, mind a szoptató anya szempontjából. ( WHO 2001)

KAPHATÓ A GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

lactinatal10x        lactinatal30x

--