AZ SZOPTATÁS TERMÉSZETES SEGÍTÉSE

A fitoterápiát el lehet, és kell választani a klasszikus gyógyszerektől.

Mind a kettőnek megvan a maga helye. Tény ugyan, hogy ez emberiség és az orvostudomány az elmúlt 100-150 évben a klasszikus gyógyszereket részesítette előnyben, melyek kitűnő eredményeket is hoztak. Ezzel együtt azonban a hatékony, vegyészeti eljárásokkal előállított, klasszikus értelemben vett gyógyszereknek gyakran mellékhatásaik is vannak, melyekre egyre inkább felfigyeltek.

A terhes és szoptató nők esetében a gyógyszerek alkalmazása nagyon nagy körültekintést igényel, mert a gyógyszerek hatóanyagai a magzatra illetve az anyatejbe kerülve a csecsemőre is hatással lehetnek.

HOGYAN ALKALMAZZUK A FITOTERÁPIÁS KÉSZÍTMÉNYEKET?

A fitoterápiás szerek hatékonysága a kiválasztott és felhasznált növényeknek köszönhető. A fitokémikusok, gyógyszerészek meghatározták a bennük levő értékes hatóanyagokat. Ezek a növények könnyen beazonosíthatók azon tekintetben, hogy melyikük tartozik ugyanabba a csoportba, továbbá meg- határozható az ideális betakarítási idejük, melyek a legkedvezőbb termesztési feltételek, és melyek az erre legalkalmasabb területek, éghajlati és talajviszonyok.

Kulcsfontosságú, hogy a növénynek a lehető legnagyobb mennyiségű gyógyhatású hatóanyagot tartalmazó részét használjuk fel. Sok növény több, különféle hatóanyagot is tartalmazhat különböző részeiben, de vannak, amelyek csak egyet. A növények ill. a növényi részek kiválasztása ma már szigorúan tudományos alapon folyik, a régi javasasszonyok és kuruzslók kúráit egy új tudományág, a fitoterápia vette át, rendszerezte és helyezte tudományos környezetbe.

Hogyan hasznosítjuk a gyógynövényeket? Régen a növényekből gyógyteát készítettek. Habár ennek is megvan a maga bája, nyilvánvaló, hogy nekünk ennél olyan, modernebb készítményformára van szükségünk, amely garantálja az egyenletes hatékonyságot, a könnyű bevételt és a teljes higiéniát , és kiküszöböli a teákba beoldódó, hatással nem rendelkező növényi anyagok által okozott mellékhatásokat.

A LACTINATAL KAPSZULA HATÓANYAGAI AZ ÉDESKÖMÉNY ÉS ÁNIZS KIVONATOK:

E két gyógynövény kiscsecsemők esetében biztonsággal adható, és igazolt hatású, más tej szaporításra alkalmazott gyógynövényekkel szemben, melyeknek esetleg pozitív hatása van az anyatej termelésére, ugyan akkor nem ismert, hogy van- e az újszülöttet érintő nem kívánatos mellékhatása.

Összetevőinek, az édesköménynek és az ánizsnak együttes hatása az anyatejtermelés fokozódását megnyugtatóan biztosítja. Görcsoldó, emésztést elősegítő hatású összetevői elősegítik az anya, valamint az anyatejjel is kiválasztódó komponensei révén a csecsemő normál bélműködését és emésztését.  A készítmény hatóanyagainak hatását népgyógyászati adatok igazolják és az EFSA ( Európai Élelmiszer Biztonsági Hivatal) pozitív listáján szerepelnek.

A korszerű kapszulázott forma garantálja a hatóanyag tartalmat, garantálja a higiéniát és biztosítja az egyszerű használatot.

KAPHATÓ A GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

lactinatal10x        lactinatal30x

--